Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Lees verder

Garage Donato Farese In de buurt van La Louvière

Rue de Cronfestu 41/1
7140 Morlanwelz

Openingsuren

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:00 - 13:00
Zondag
Gesloten
Alle openingsuren zien
Verbergen
dreigende sluiting in uw garage minuten
We zijn nu open!
Uw garage is afgesloten

Parking:

Parking voor de klanten.

Welkom in uw garage Garage Donato Farese

Klik op de tabbladen en ontdek welke diensten en prestaties uw garage levert.

Een afspraak maken

Olie verversen en onderhoud

Wij voeren de olieverversing, het periodiek onderhoud of het nazicht uit. We beschikken over de nodige apparatuur en technische informatie voor alle merken. Vraag online een offerte aan door hier te klikken.

Technische onderdelen

Als specialist in alle merken werken wij aan alle elementen van uw auto. Neem snel contact met ons op voor alle werkzaamheden aan remmen, distributieriem, uitlaat, roetfilter, stuurinrichting, wielophanging, motor, alternator, koppeling.

Accu

Startproblemen? Wij beschikken over de uitrusting om het oplaadcircuit van uw auto te testen vóór we de batterij vervangen. Wij zorgen ook voor de recyclage van uw oude batterij.

Carrosserie & ramen

Wij kunnen voorruiten, lichtblokken of carrosserieonderdelen van alle merken vervangen.

Diagnose

Diagnose

Hebt u een lange rit of een vakantie gepland? Doe een beroep op onze technische expertise om uw auto te controleren en een probleemvrije reis te waarborgen. Indien nodig maken wij een vrijblijvende offerte op.

Offerte

Offerte

Moet u uw auto laten controleren of herstellen? Wij maken vooraf een gedetailleerde offerte op van de werkzaamheden die aan uw auto zullen worden uitgevoerd. Vraag online uw offerte voor het onderhoud of contacteer ons voor alle andere werkzaamheden!

REQUAL garantie

REQUAL garantie

Met de REQUAL onderdelen, ons gamma dat speciaal bestemd is voor auto-onderhoud, krijgt u 2 jaar garantie op onderdelen en werk.

Vervangwagen

Vervangwagen

Blijf mobiel! Dankzij onze vervangwagens beschikt u over een mobiliteitsoplossing en kunt u uw activiteit voortzetten zolang u niet over uw eigen auto beschikt.

Nieuwe of tweedehandswagen

Nieuwe of tweedehandswagen

Zoekt u een nieuwe of tweedehandse auto? Wij kunnen u helpen tijdens uw zoektocht. Niets is eenvoudiger: neem contact met ons op!

Hallo en welkom in uw Garage Donato Farese.

Wij staan tot uw beschikking om alle werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, diagnose en olieverversing uit te voeren in Morlanwelz, ongeacht het merk en de leeftijd van uw auto en altijd tegen de beste prijs! Ons familiebedrijf opende in 1991 en we kunnen dus bogen op meer dan 25 jaar ervaring. 

In uw Garage Donato Farese kunt u ook het nazicht van uw auto laten uitvoeren met kwaliteitsonderdelen die 2 jaar gewaarborgd zijn.

Doe ook een beroep op onze ervaring voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto in Morlanwelz:

> olieverversing, nazicht

> banden, batterij, ruitenwissers

> airconditioning

> schokdempers, remmen, uitlaat, koppeling, distributieriem …

> reparatie autoruiten

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw auto in Morlanwelz. U kunt ook rechtstreeks online een afspraak maken.

Tot binnenkort in uw Garage Donato Farese voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.