Door voortzetting van uw bezoek aan deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om de inhoud en diensten op maat van uw interesses te leveren. Lees verder

Garage Best Mecanix In de buurt van Bruxelles

Rue Jean Jacquet 32
1081 Koekelberg (Brussel)

Openingsuren

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 12:00
Zondag
Gesloten
Alle openingsuren zien
Verbergen
dreigende sluiting in uw garage minuten
We zijn nu open!
Uw garage is afgesloten

Transport:

Metrostations Ossegem, Zwarte Vijvers, Simonis en Beekant

Parking:

Parking voor de klanten.

Welkom in uw garage Garage Best Mecanix

Klik op de tabbladen en ontdek welke diensten en prestaties uw garage levert.

Een afspraak maken

Olie verversen en onderhoud

Wij voeren de olieverversing, het periodiek onderhoud of het nazicht uit. We beschikken over de nodige apparatuur en technische informatie voor alle merken. Vraag online een offerte aan door hier te klikken.

Banden

Tijd voor een bandenwissel? Controleer de afmetingen van uw wielen en neem contact met ons op om uit de grootste merken te kiezen; wij monteren ze op uw auto!

Technische onderdelen

Als specialist in alle merken werken wij aan alle elementen van uw auto. Neem snel contact met ons op voor alle werkzaamheden aan remmen, distributieriem, uitlaat, roetfilter, stuurinrichting, wielophanging, motor, alternator, koppeling.

Accu

Startproblemen? Wij beschikken over de uitrusting om het oplaadcircuit van uw auto te testen vóór we de batterij vervangen. Wij zorgen ook voor de recyclage van uw oude batterij.

Airco

Wij beschikken over de knowhow en de uitrusting voor een eenvoudige controle, het onderhoud of de herstelling van uw volledige airconditioningsysteem.

Diagnose

Diagnose

Hebt u een lange rit of een vakantie gepland? Doe een beroep op onze technische expertise om uw auto te controleren en een probleemvrije reis te waarborgen. Indien nodig maken wij een vrijblijvende offerte op.

Offerte

Offerte

Moet u uw auto laten controleren of herstellen? Wij maken vooraf een gedetailleerde offerte op van de werkzaamheden die aan uw auto zullen worden uitgevoerd. Vraag online uw offerte voor het onderhoud of contacteer ons voor alle andere werkzaamheden!

REQUAL garantie

REQUAL garantie

Met de REQUAL onderdelen, ons gamma dat speciaal bestemd is voor auto-onderhoud, krijgt u 2 jaar garantie op onderdelen en werk.

Vervangwagen

Vervangwagen

Blijf mobiel! Dankzij onze vervangwagens beschikt u over een mobiliteitsoplossing en kunt u uw activiteit voortzetten zolang u niet over uw eigen auto beschikt.

Nieuwe of tweedehandswagen

Nieuwe of tweedehandswagen

Zoekt u een nieuwe of tweedehandse auto? Wij kunnen u helpen tijdens uw zoektocht. Niets is eenvoudiger: neem contact met ons op!

Hallo en welkom in uw Garage Best Mecanix.

Wij staan tot uw beschikking om alle werkzaamheden voor onderhoud, reparatie, diagnose en olieverversing uit te voeren in Koekelberg (Brussel), ongeacht het merk en de leeftijd van uw auto en altijd tegen de beste prijs!

In uw Garage Best Mecanix kunt u ook het nazicht van uw auto laten uitvoeren met kwaliteitsonderdelen die 2 jaar gewaarborgd zijn.

Doe ook een beroep op onze ervaring voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto in Koekelberg (Brussel):

> olieverversing, nazicht

> banden, batterij, ruitenwissers

> airconditioning

> schokdempers, remmen, uitlaat, koppeling, distributieriem …

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over het onderhoud van uw auto in Koekelberg (Brussel). U kunt ook rechtstreeks online een afspraak maken.

Tot binnenkort in uw Garage Best Mecanix voor het onderhoud en de reparatie van uw auto.